Autohifien, -radioiden ja muiden laitteiden asennusta Helsingissä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Helsingin Autoradio on alan erikoisliike, jossa myydään ja tehdään autohifien ja muiden laitteiden asennuksia kokemuksella ja taidolla.


Kattavasta valikoimastamme saat niin antennit, kaiuttimet, subwooferit, äänenvaimennukset, peruutustutkat, GPS-laitteet kuin kunnon autohifitkin. Myymälämme tuotetarjonta on erittäin kattava ja palvelumme asiantuntevaa.

Pitkä kokemus on antanut meille mahdollisuuden jakaa tietotaitoamme autoradioalalta asiakkaidemme kanssa ja tarjota luotettavaa sekä osaavaa palvelua.


Kerromme mielellämme sinulle lisää palveluistamme ja tuotteistamme!

Osaavaa asennuspalvelua

Helsingin Autoradio on toiminut jo vuodesta 1966 asti,
joten meillä riittää taatusti tietoa alalta sekä pitkän kokemuksen tuomaa lujaa ammattitaitoa. Me asennamme haluamasi laitteet autoon, veneeseen ja työkoneeseen luotettavasti. Asennuspalvelumme on aina nopeaa ja taitavaa. Hoidamme työmme sovitussa aikataulussa ja viivästyksittä. Näin pääset nauttimaan laitteidesi toimivuudesta mahdollisimman nopeasti. 


Paneudumme jokaiseen asennustehtäväämme huolella, jotta laite toimii myös jatkossa moitteettomasti. Hyvin tehty asennus tekee myös laitteen käytöstä sujuvaa ja pitkäkestoista. Asennukset teemme ammattitaidolla ja takuutyönä.

Me korjaamme autoradiot ja monet muut laitteet Helsingissä

Onko autoradiosi rikki? Me Helsingin Autoradiossa huollamme sen ja monet muut huoltoa vaativat laitteesi ripeästi kuntoon. Violankadulla sijaitseva autoradioalan erikoisliikkeemme on toiminut jo vuosikymmenien ajan, ja liikkeemme palvelee kaikkia asiakkaita kokemuksen tuomalla tietotaidolla.


Olipa kyseessä autoradio, autohälytin, LA-puhelin, antenni tai jokin muu laite, me tarjoamme asiantuntevaa huoltopalvelua myymälässämme.


Asennusten, huoltojen ja korjausten lisäksi meillä on laaja ja vaihtuva laitevalikoima, johon olet tervetullut tutustumaan. Olemme varmoja, että löydät etsimäsi laitteen valikoimastamme, josta löytyy myös monia käytettyjä, mutta uudenveroisia laitteita.

Lisätietoja myymistämme käytetyistä laitteista löydät täältä