Käytetyt tuotteet Helsingissä – autoradiot ja LA-puhelimet

Tervetuloa tutustumaan!

Helsingin Autoradiosta saat uuteen uskoon kunnostetut, käytetyt tuotteet, kuten autoradiot eri vuosikymmeniltä sekä paljon muuta.

Helsingissä sijaitseva erikoisliikkeemme on toiminut pitkään alalla ja tarjoaa tuotemyynnin lisäksi myös osaavaa huoltoa ja asennusta.

Kattava valikoima käytettyjä tuotteita

Käytettyjen tuotteidemme valikoima vaihtelee usein, joten kannattaa piipahtaa myymälässä tutustumassa siihen. Voit löytää haluamasi tuotteen hyvällä hinnalla ja jopa uudenveroisena! Kaupan päälle tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja reilusti kokemusta alalta.


Myytävät laitteet olemme valikoineet huolella ja asiantuntevasti. Voit siis luottaa, että ostaessasi laitteen käytettynä meiltä teet hyvän sijoituksen. Useat käytetyt tuotteet ovat kuin uudenveroisia ja toimivat myös moitteettomasti. Kerromme mielellämme valikoimastamme ja autamme sinua valitsemaan käyttötarkoitukseesi sopivimman tuotteen. Käytetyille tuotteille myönnämme vähintään kolmen kuukauden takuun. 

Palveluihimme kuuluu myös asennusta ja huoltoa

Helsingin Autoradio on toiminut jo vuodesta 1966 asti, joten meillä on tietoa, taitoa ja vuosien tuomaa vankkaa kokemusta alalta. Me asennamme haluamasi laitteet autoon, veneeseen ja työkoneeseen luotettavasti. Asennuspalvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä. Kerro, minkälaista asennusta laitteesi kaipaa, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen.


Me emme ainoastaan myy tai asenna laitteita, vaan myös huollamme niitä. Olipa kyseessä autoradio, autohälytin, LA-puhelin, antenni tai jokin muu laite, me tarjoamme asiantuntevaa huoltopalvelua myymälässämme Helsingissä.


Kaikki asennus- ja huoltotyöt teemme huolellisesti ja viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen. Pitkä työkokemuksemme on tuonut meille ammattilaisen otteen kaikkiin asennus- ja huoltotöihin. Hyvin huolletut ja asennetut laitteet toimivat pitkään ja ongelmitta. Tästä syystä näihin palveluihin kannattaa panostaa, jos arvostat laitteesi toimivuutta. Kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai paikan päällä Violankadun myymälässämme. 

Lue lisää palveluistamme