Autoradioalan asiantuntijuutta jo vuodesta 1966!

Helsingin Autoradio Tenhunen Ky on Suomen vanhin alan erikoisliike

Helsingin Autoradio Tenhunen Ky on palvellut asiakkaitaan autoradioasioissa jo vuodesta 1966 lähtien. Helsingin Violankadulla sijaitsevalla liikkeellä on kokemusta ja osaamista. Tutustu toimintaamme ja ota yhteyttä tai tule käymään!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Autoradio Tenhunen Ky
Violankatu 3
00550 HELSINKI

Y-tunnus: 0103963-6
Puh: 09 774 4230

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Autoradio Tenhunen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Helsingin Autoradio Tenhunen Ky
Violankatu 3
00550 HELSINKI

Puh. 09 774 4230
Fax. 09 774 423 32

erkki.tenhunen@helsinginautoradio.com

anssi.tenhunen@helsinginautoradio.com

Koska Violankatu on alkuosaltaan yksisuuntainen, eikä sinne pääse Sturenkadulta kääntymään, on ajettava Hämeentietä pohjoiseen nuolen osoittamalla tavalla.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa